Accesarea, navigarea pe site sau folosirea site-ului in vreun fel, indica acordul dvs la clauzele si conditiile din prezentul acord, asa incat va rugam cititi prezentul acord cu atentie inainte de a continua.

Introducere

Acest site este intretinut si administrat de SC STEFANCLAYT SRL. Site-ul este gazduit de serverele unei companii terte. Pentru eventualele erori aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de aceasta companie terta ne cerem scuze, dar intreaga responsabilitate ii revine gazdei.

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. SC STEFANCLAYT SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara alte notificari.

Site-ul www.sculedemana.ro este proprietatea SC STEFANCLAYT SRL si inregistrata corespunzator la OSIM.

Domeniul www.sculedemana.ro impreuna cu magazinul virtual si toate instrumentele software/baze de date necesare este administrat de SC STEFANCLAYT SRL, in scopul comercializarii produselor prezentate pe site.

Accesul la site

Societatea SC STEFAN CLAYT SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii SC STEFANCLAYT SRL, fara acordul scris al acesteia.

Legaturi

SC STEFAN CLAYT SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.sculedemana.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

Limitari ale responsabilitatilor

SC STEFAN CLAYT SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul administrat de SC STEFANCLAYT SRL si materialele aferente sunt folosite „asa cum sunt” si “atat cat sunt disponibile” fara garantii de nici un fel.

Drepturi de autor (copyright)

Intregul continut al site-ului www.sculedemana.ro, incluzand imagini, grafice, butoane, texte, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC STEFANCLAYT SRL si/sau a asociatilor sai si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii SC STEFANCLAYT SRL si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a SC STEFANCLAYT SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea SC STEFANCLAYT SRL sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

Politica de preturi

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte si contin TVA.

Societatea SC STEFANCLAYT SRL va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre SC STEFANCLAYT SRL.

Politici de Confidentialitate

Urmatoarele reguli stabilesc politica de confidentialitate promovata de www.sculedemana.ro. Aceasta politica explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o oferiti pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.

Informatii personale inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, CNP, adresa sau e-mailul).
Informatiile oferite in momentul cand va inregistrati sunt folosite pentru a va permite sa aveti acces la anumite parti ale site-ului www.sculedemana.ro, cum ar fi reutilizarea adreselor deja salvate, posibilitatea de a vedea istoricul comenzilor anterioare, posibilitatea de a primi cupoane promotionale in functie de comenzile deja efectuate etc.

In eventualitatea in care vindem sau dispunem intr-un alt mod de o fractiune sau de intregul nostru business catre o alta parte, ne rezervam dreptul de a transfera informatia dumneavoastra ca parte a oricaror active vandute sau disponibilizate.

Ce informatii despre dumneavoastra avem nevoie si de ce?

SC STEFANCLAYT SRL, compania care detine site-ul www.sculedemana.ro, este singura detinatoare a informatiilor colectate pe acest site. Nu vom vinde, inchiria sau distribui informatiile nimanui. Colectam informatiile de la clienti pentru a putea onora comenzile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenzilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, CNP-ul, adresa de livrare, adresa de facturare, numerele de telefon, adresa de e-mail. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre site-ul nostru.

 

De asemenea vom avea nevoie de informatiile referitoare la cont (adresa e-mail si parola), pentru ca dumneavoastra sa va puteti accesa ulterior contul creat.

Cum protejam informatiile dumneavoastra ?

Cand va revizuiti informatia personala, noi va oferim spre utilizare un server cu grad inalt de siguranta. Software-ul acestui server cripteaza informatia pe care o introduceti dumneavoastra, inainte de a ne fi transmisa noua. In plus, avem proceduri de securitate care acopera stocarea si divulgarea informatiilor dumneavoastra, pentru a preveni accesul neautorizat si pentru a actiona in concordanta cu legislatia din Romania referitoare la protejarea datelor. Acest lucru inseamna ca, uneori, este posibil sa va cerem sa faceti dovada identitatii dumneavoastra inainte de a va dezvalui anumite informatii personale. Pentru a va asigura ca adresa de e-mail si parola raman confidentiale, va recomandam sa nu le impartasiti nimanui. Daca alegeti sa primiti Newsletter-ul nostru care va include promotii, stiri de ultima ora referitoare la site etc, informatiile d-voastra de contact vor fi folosite.

Modificari in politica noastra de confidentialitate

Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.

 

Returul produselor

In cazul in care produsul comandat nu corespunde prezentarii pe site-ul www.sculedemana.ro sau prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 10 zile de la primire. Costul de transport al produsului si cel al returului sunt suportate in intregime de catre dvs. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (inclusiv ambalajul) si nu prezinta semne de uzura. In cazul refuzarii produsului va rugam sa ne contactati in termen de 24 de ore de la primirea lui prin telefon sau e-mail pentru stabilirea detaliilor.

Feedback si reclamatii

Suntem bucurosi sa primim intrebarile si comentariile dumneavoastra referitoare la aspectele de confidentialitate, functionalitate sau design ale site-ului nostru. In cazul in care aveti asemenea comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la serviciile pe care vi le oferim sau la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la adresa: dandon@stcl.ro

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.