Accesarea, navigarea pe site sau folosirea site-ului în vreun fel, indică acordul dvs la clauzele și condițiile din prezentul acord, așa încât va rugăm citiți prezentul acord cu atenție înainte de a continuă.

Introducere

Acest site este întreținut și administrat de SC STEFANCLAYT SRL. Site-ul este găzduit de serverele unei companii terțe. Pentru eventualele erori apărute din cauza unor modificări, setări, upgrade-uri etc. făcute de această companie terță ne cerem scuze, dar întreagă responsabilitate îi revine gazdei.

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condițîi. Pentru folosirea în cele mai bune condițîi a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor. SC STEFANCLAYT SRL își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără alte notificări.

Site-ul www.sculedemana.ro este proprietatea SC STEFANCLAYT SRL și înregistrată corespunzător la OSIM.

Domeniul www.sculedemana.ro împreună cu magazinul virtual și toate instrumentele software/baze de date necesare este administrat de SC STEFANCLAYT SRL, în scopul comercializării produselor prezentate pe site.

Accesul la site

Societatea SC ȘTEFAN CLAYT SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descarcă sau de a modifică parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societățîi SC STEFANCLAYT SRL, fără acordul scris al acesteia.

Legături

SC ȘTEFAN CLAYT SRL nu răspunde de conținutul, calitatea sau natură site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul www.sculedemana.ro, indiferent de natură acestor legături. Pentru respectivele site-uri, răspunderea o poartă, integral, proprietarii site-urilor în cauza.

Limitări ale responsabilităților

SC ȘTEFAN CLAYT SRL nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea în orice fel a produselor achiziționate prin intermediul acestui site. Site-ul administrat de SC STEFANCLAYT SRL și materialele aferente sunt folosite „așa cum sunt” și “atât cât sunt disponibile” fără garanțîi de nici un fel.

Drepturi de autor (copyright)

Întregul conținut al site-ului www.sculedemana.ro, incluzând imagini, grafice, butoane, texte, programe, elemente de grafică web, scripturi și orice alte date, este proprietatea SC STEFANCLAYT SRL și/sau a asociaților săi și/sau a partenerilor săi și/sau a furnizorilor săi și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusivă a societățîi SC STEFANCLAYT SRL și este protejată de Legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris a SC STEFANCLAYT SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea SC STEFANCLAYT SRL sau a furnizorilor săi de programe și sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

Politică de prețuri

Prețurile produselor sunt cele afișate pentru fiecare produs în parte și conțîn TVA.

Societatea SC STEFANCLAYT SRL va putea desfășura orice campanie promoțională referitor la produsele afișate pe site, promoțîi ale căror condițîi vor fi stabilite în întregime de către SC STEFANCLAYT SRL.

Politici de Confidențialitate

Următoarele reguli stabilesc politică de confidențialitate promovată de www.sculedemana.ro. Această politică explică în ce mod utilizăm noi orice tip de informație personală pe care ne-o oferiți pe parcursul utilizării site-ului sau plasării unei comenzi online.

Informațîi personale înseamnă orice tip de informație care va identifica pe dumneavoastră în nume personal (de exemplu numele dumneavoastră, CNP, adresa sau e-mailul).
Informațiile oferite în momentul când va înregistrați sunt folosite pentru a va permite să aveți acces la anumite părți ale site-ului www.sculedemana.ro, cum ar fi reutilizarea adreselor deja salvate, posibilitatea de a vedea istoricul comenzilor anterioare, posibilitatea de a primi cupoane promoționale în funcție de comenzile deja efectuate etc.

În eventualitatea în care vindem sau dispunem într-un alt mod de o fracțiune sau de întregul nostru business către o altă parte, ne rezervăm dreptul de a transferă informația dumneavoastră că parte a oricăror active vândute sau disponibilizate.

Ce informațîi despre dumneavoastră avem nevoie și de ce?

SC STEFANCLAYT SRL, compania care deține site-ul www.sculedemana.ro, este singură dețînătoare a informațiilor colectate pe acest site. Nu vom vinde, închiria sau distribui informațiile nimănui. Colectăm informațiile de la clienți pentru a putea onora comenzile și pentru a servi cât mai bine cliențîi noștri cu informații complete referitoare la starea comenzilor sau a livrării. Informațiile colectate includ: numele, CNP-ul, adresa de livrare, adresa de facturare, numerele de telefon, adresa de e-mail. Informațiile referitoare la cărțile de credit nu vor fi colectate sau salvate de către site-ul nostru.

 

De asemenea vom avea nevoie de informațiile referitoare la cont (adresa e-mail și parolă), pentru că dumneavoastră să va puteți accesa ulterior contul creat.

Cum protejăm informațiile dumneavoastră ?

Când va revizuiți informația personală, noi va oferim spre utilizare un server cu grad înalt de siguranță. Software-ul acestui server criptează informația pe care o introduceți dumneavoastră, înainte de a ne fi transmisă nouă. În plus, avem proceduri de securitate care acoperă stocarea și divulgarea informațiilor dumneavoastră, pentru a preveni accesul neautorizat și pentru a acționa în concordanță cu legislația din România referitoare la protejarea datelor. Acest lucru înseamnă că, uneori, este posibil să va cerem să faceți dovadă identitățîi dumneavoastră înainte de a va dezvălui anumite informații personale. Pentru a va asigura că adresa de e-mail și parolă rămân confidențiale, va recomandăm să nu le împărtășiți nimănui. Dacă alegeți să primiți Newsletter-ul nostru care va include promoții, știri de ultima ora referitoare la site etc, informațiile d-voastră de contact vor fi folosite.

Modificări în politică noastră de confidențialitate

Vom încerca să va informăm dacă apar schimbări în politică noastră de confidențialitate care pot afecta modul în care utilizăm informația furnizată de dumneavoastră. Cu toate acestea, noi îi încurajăm pe utilizatori să fie responsabili în ceea ce privește confidențialitatea datelor personale și să verifice din când în când regulile stipulate de această politică, pentru a-și reactualiza preferințele.

 

Returul produselor

În cazul în care produsul comandat nu corespunde prezentării pe site-ul www.sculedemana.ro sau prezintă defecte de fabricație, puteți solicită înlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui în termen de 10 zile de la primire. Costul de transport al produsului și cel al returului sunt suportate în întregime de către dvs. Produsul poate fi returnat numai dacă este în condițîi perfecte (inclusiv ambalajul) și nu prezintă semne de uzură. În cazul refuzarii produsului va rugăm să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea lui prin telefon sau e-mail pentru stabilirea detaliilor.

Feedback și reclamații

Suntem bucuroși să primim întrebările și comentariile dumneavoastră referitoare la aspectele de confidențialitate, funcționalitate sau design ale site-ului nostru. În cazul în care aveți asemenea comentarii sau în cazul în care doriți să formulați o reclamație referitoare la serviciile pe care vi le oferim sau la modul în care utilizăm datele dumneavoastră personale, va rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa: dandon@stcl.ro

Dispoziții finale

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalida, indiferent de cauza, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.