Societatea comercială STEFANCLAYT, înființată în anul 1992, este o societate mixtă româno-engleză, care și-a propus și a reușit în mare măsură să promoveze pe piață românească scule de mâna și echipamente pentru service-uri auto, produse în Marea Britanie, la un înalt nivel de calitate. Astfel, firma noastră a ales din largul spectru de producători pe cei care au întrunit condițiile de calitate, garanție, service și preț impuse în prezent de piață românească în domeniu.

În 1992 a început colaborarea cu firma DRAPER, producătoare de scule de mâna de peste 95 de ani. Relațiile s-au îmbunătățit an de an ajungându-se la obținerea exclusivității firmei noastre în comercializarea produselor DRAPER pe piață românească.

Printre clienții noștri se găsesc PORSCHE ROMÂNIA, ȚIRIAC AUTO, OPEL Erebus,
Di-Bas-OPEL, NISSAN Badsi, EURIAL INVEST-PEUGEOT, AUTOMOBILE BAVARIA – BMW, TOYOTA ROMÂNIA, NHR AGROPARTNERS, AGROCONCEPT, TITAN MACHINERY
precum și alte reprezentanțe din România

STEFANCLAYT – showroom în Pantelimon, Șoseaua Cernica Nr.9B , reprezentanțe în Cluj, Baia Mare, Ploiești, Brașov, Craiova, Constanța, Iași, Tulcea, cinci magazine mobile.

Participări la mai multe ediții ale Salonului Auto București și expoziții cu specific auto și agricultură desfășurate în diferite orașe din țară.

Scule marca DRAPER – recunoscute pentru raportul calitate preț!
Scule marca LASER – scule și dispozitive specifice service-urilor auto

STEFANCLAYT-distribuitor exclusiv pe piață românească – Scule de mâna DRAPER.

Importăm și scule Sykes Pickavant-Marea Britanie și Elora -Germania.

Pentru cale blocare distribuții va rugăm să ne contactați la numerele de telefon 021-310.67.56, 021-310.67.57 sau pe email la : office@sculedemana.ro sau dandon@stcl.ro