Societatea comerciala STEFANCLAYT, infiintata in anul 1992, este o societate mixta romano-engleza, care si-a propus si a reusit in mare masura sa promoveze pe piata romaneasca scule de mana si echipamente pentru service-uri auto, produse in Marea Britanie, la un inalt nivel de calitate. Astfel, firma noastra a ales din largul spectru de producatori pe cei care au intrunit conditiile de calitate, garantie, service si pret impuse in prezent de piata romaneasca in domeniu.

In 1992 a inceput colaborarea cu firma DRAPER, producatoare de scule de mana de peste 95 de ani. Relatiile s-au imbunatatit an de an ajungandu-se la obtinerea exclusivitatii firmei noastre in comercializarea produselor DRAPER pe piata romaneasca.

Printre clientii nostri se gasesc PORSCHE ROMANIA, TIRIAC AUTO, OPEL Erebus,
Di-Bas-OPEL, NISSAN Badsi, EURIAL INVEST-PEUGEOT, AUTOMOBILE BAVARIA – BMW, TOYOTA ROMANIA, NHR AGROPARTNERS, AGROCONCEPT, TITAN MACHINERY
precum si alte reprezentante din Romania

STEFANCLAYT – showroom in Pantelimon, Soseaua Cernica Nr.9B , reprezentante in Cluj, Baia Mare, Ploiesti, Brasov, Craiova, Constanta, Iasi, Tulcea, cinci magazine mobile.

 Participari la mai multe editii ale Salonului Auto Bucuresti si expozitii cu specific auto si agricultura desfasurate in diferite orase din tara.

Scule marca DRAPER – recunoscute pentru raportul calitate pret!
Scule marca LASER – scule si dispozitive specifice service-urilor auto 

STEFANCLAYT-distribuitor exclusiv pe piata romaneasca – Scule de mana DRAPER.

Importam si scule Sykes Pickavant-Marea Britanie si Elora -Germania.

Pentru cale blocare distributii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 021-310.67.56, 021-310.67.57 sau pe email la : office@sculedemana.ro sau  dandon@stcl.ro