Conditii generale de cumparare pentru WWW.SCULEDEMANA.RO:

 

Conditiile generale stabilesc regulile, modul si conditiile de cumparare-vânzare prin intermediul magazinului online www.sculedemana.ro. Aceste conditii generale reprezinta un contract de cumparare-vânzare între S.C. STEFANCLAYT S.R.L. si Client.

Clientii magazinului online www.sculedemana.ro gestionat de S.C. STEFANCLAYT S.R.L. au posibilitatea de a cumpara produsele oferite prin intermediul magazinului online prin plasarea de comanda si achitarea pretului respectiv de vânzare.

Clientul poate efectua comenzi de cumparare a produselor oferite prin intermediul magazinului online doar dupa ce si-a dat acordul cu conditiile generale prezente, prin aceasta angajându-se sa le respecte.

Site-ul www.sculedemana.ro este operat de societatea SC STEFANCLAYT SRL, cu punctul de lucru in Sos. Cernica nr 9B, Pantelimon,  inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/27685/1992 C.U.I. RO2783308.
Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Descrierea fiecaruia dintre produsele mentionate include caracteristicile sale principale – dimensiuni, performante, imagine si pret de vânzare.

Sub denumirea „Client” se întelege o persoana fizica sau juridica care si-a dat acordul cu conditiile generale prezente.

Publicarea caracteristicilor principale ale produselor si a pretului lor de vânzare în magazinul online în esenta sa reprezinta o invitatie publica în sensul art. 290, al. 1 din Legea Comerciala pentru plasarea unui ordin de cumparare în concordanta cu acestea.
 
La alegere clientul isi poate activa un cont client sau poate plasa o comanda simpla de cumparare doar completand datele de contact.

Clientul garanteaza ca datele introduse în formularul de înregistrare/comanda sunt adevarate, complete si exacte. Clientul este singurul responsabil pentru securitatea parolei sale si pentru orice alte activitati desfasurate de acesta sau de o persoana terta prin intermediul contului.

Acceptarea Conditiilor generale – prin marcarea câmpului „Sunt de acord cu conditiile generale de cumparare-vânzare prin magazinul online”, reprezinta o declaratie electronica în sensul legii privind documentul electronic si semnatura electronica prin care declara ca a luat cunostinta de conditiile generale înscrise, le accepta si se angajeaza sa le respecte.

Fiecare ordin de cumparare plasat de client prin magazinul online, în baza acestor conditii generale, este realizat ca rezultat al executiei contractului de cumparare-vânzare dintre parti.

Procedura de plasare a comenzii/ordinului de cumparare

Procesul de cumparare începe dupa ce clientul a ales produsul printr-un un click pe „Adauga in cos”. Pentru a comanda produsele dorite din magazinul online clientul trebuie sa verifice daca in cosul de cumparaturi figureaza pâna în momentul respectiv produsele cu caracteristicile lor, cantitate si pret. In continuare  clientul  trebuie sa completeze pasii pentru finalizarea comenzii prin completarea campurilor puse la dispozitie (Adresa, nume, telefon, etc)

În cazul în care clientul a introdus o adresa si/sau un numar de telefon nevalide, incomplete sau gresite, comanda este considerata nevalida si magazinul online nu este obligat nici angajat cu executarea acesteia.

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului www.sculedemana.ro
www.sculedemana.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Primirea ordinului de cumparare este confirmata printr-un mesaj trimis la adresa de e-mail a clientului spre notificare pentru plasarea reusita a ordinului.

Toate preturile produselor din magazin sunt afisate în RON, cu TVA inclus. Preturile sunt unitare si nu includ costurile de livrare, daca nu este precizat altfel.

Pretul si costurile de livrare pot fi platite printr-una din urmatoarele modalitati:
a) la livrare – în numerar de catre Client sau o terta persoana în numele Clientului;
b) online cu cardul. (Plata trebuie efectuata pentru a fi livrate produsele comandate.)

Optând pentru plata cu cardul, Clientul – utilizator, cf. Legii privind protectia consumatorilor, îsi da acordul pentru plata în avans a marfurilor în sensul art. 53, al.1 din lege.