Disponibilitate

Livrarea produsele comandate se realizeaza in termen de 3-5 zile lucratoare incepand cu data comenzii dumneavoastra in cazul in care produsele sunt in stoc in Romania. Daca din motive obiective (probleme tehnice sau indisponibilitate materie prima) nu putem sa realizam comanda dvs. ne angajam sa va anuntam de indisponibilitatea temporara si cum putem remedia problema.

Livrare

Produsul comandat va fi livrat la adresa de livrare indicata de Client în termen de maxim 5 zile lucratoare daca nu este specificat altfel. Termenul este valabil pentru livrarile la nivel national, nu si international. In strainatate, termenul de livrare variaza in functie de aria in care se afla tara destinatara.

Predarea comenzilor

In cazul in care marfa livrata este deteriorata sau incompleta, clientul va trebui sa inscrie pe documentele de transport detalii clare, precise si complete si sa trimita o scrisoare recomandata, societatii SC STEFANCLAYT S.R.L., Sos. Cernica, nr.9B , Pantelimon, Bucuresti cu confirmare de primire, in termen de 3 zile de la primirea marfii.

SC STEFANCLAYT S.R.L. va depune toate diligentele pentru a respecta termenele de livrare mentionate pe site. Totusi, nu putem fi considerati responsabili de eventuale intarzieri de livrare sau pierderi de colete provocate de catre un tert sau de catre consumator sau de o cauza imprevizibila si insurmontabila precum cazul de forta majora.

In cazul nereceptionarii coletului in cadrul termenelor indicate, vom demara o ancheta impreuna cu societatea de curierat si care ar putea sa dureze cateva zile. Pe parcursul acestei perioade, nicio returnare a costurilor nu va putea fi efectuata.

Produsul este predat clientului sau unei persoane terte care o va receptiona si va confirma primirea produsului în numele clientului semnând documentele de livrare. În cazul în care clientul nu a fost prezent în termenul de livrare la adresa indicata de acesta sau nu s-au asigurat accesul si conditiile necesare predarii marfii în acest termen, magazinul este exonerat de obligatia sa de a livra marfa comandata. Clientul îsi poate reafirma dorinta de a primi marfa si dupa expirarea termenului de livrare în care nu a fost gasit la adresa respectiva, acoperind toate costurile de a doua livrare.

Clientul are dreptul de a returna produsul comandat în cazurile în care:
– produsul livrat în mod evident nu corespunde comenzii;
– produsul a fost deteriorat în timpul transportului.

În cazurile mentionate mai sus, clientul poate cere ca marfa livrata sa fie înlocuita cu una care corespunde comenzii plasate de acesta prin trimiterea magazinului online a unei cereri în scris în acest sens.
Clientul, care este utilizator în întelesul Legii privind protectia consumatorilor, are dreptul, fara a datora compensatii sau penalitati si fara a da un motiv, sa renunte la contractul încheiat returnând produsele (exceptand produsele personalizate, respectiv comenzile ferme) în termen de 7 (sapte) zile lucratoare începând cu data primirii produselor. În cazul în care clientul renunta la contractul încheiat în termenul stipulat anterior, acesta trebuie sa trimita magazinului online o declaratie de renuntare la contractul încheiat si sa returneze produsele integre, complet ambalate si cu toate documentele atasate, inclusiv, dar nu numai, cu instructiunile de utilizare, etc., fara defecte interioare sau exterioare, în ambalajul original, costurile de livrare fiind suportate de client. Declaratia de renuntare trebuie trimisa la adresa de email: office@sculedemana.ro . Magazinul online se obliga sa returneze întreaga suma platita de client nu mai târziu de 21 zile lucratoare de la data la care clientul si-a exercitat unul din drepturile sale de renuntare.

Clientul se obliga sa compenseze SC STEFANCLAYT SRL. pentru toate daunele, costurile si indemnizatiile pentru servicii de avocat care au rezultat din neexecutarea culpabila a obligatiilor sale stipulate în prezentele Conditii generale.
Datele cu caracter personal comunicate de client nu vor fi facute publice conform Legii de protectia datelor cu caracter personal si Codului de procedura fiscala.

Aceste Conditii generale intra în vigoare la data de 15 SEPTEMBRIE 2011. SC STEFANCLAYT SRL. îsi rezerva dreptul de a le modifica în orice moment, publicând în acelasi timp modificarile respective pe site-ul www.sculedemana.ro , împreuna cu o notificare privind publicarea acestora. Modificarile ulterioare în Conditiile generale nu afecteaza relatiile contractuale dintre client si SC STEFANCLAYT SRL., pentru comenzile plasate anterior acestor modificari.