Disponibilitate

Livrarea produsele comandate se realizează în termen de 3-5 zile lucrătoare începând cu dată comenzii dumneavoastră în cazul în care produsele sunt în stoc în România. Dacă din motive obiective (probleme tehnice sau indisponibilitate materie prima) nu putem să realizăm comandă dvs. ne angajăm să va anunțăm de indisponibilitatea temporară și cum putem remedia problema.

Livrare

Produsul comandat va fi livrat la adresa de livrare indicată de Client în termen de maxim 5 zile lucrătoare dacă nu este specificat altfel. Termenul este valabil pentru livrările la nivel național, nu și internațional. În străînătate, termenul de livrare variază în funcție de aria în care se află țară destinatara.

Predarea comenzilor

În cazul în care marfă livrată este deteriorată sau incompletă, clientul va trebui să înscrie pe documentele de transport detalii clare, precise și complete și să trimită o scrisoare recomandată, societății SC STEFANCLAYT S.R.L., Sos. Cernica, nr.9B , Pantelimon, București cu confirmare de primire, în termen de 3 zile de la primirea mărfii.

SC STEFANCLAYT S.R.L. va depune toate diligențele pentru a respectă termenele de livrare menționate pe site. Totuși, nu putem fi considerați responsabili de eventuale întârzieri de livrare sau pierderi de colete provocate de către un terț sau de către consumator sau de o cauza imprevizibilă și insurmontabilă precum cazul de forță majoră.

În cazul nereceptionarii coletului în cadrul termenelor indicate, vom demara o anchetă împreună cu societatea de curierat și care ar putea să dureze câteva zile. Pe parcursul acestei perioade, nicio returnare a costurilor nu va putea fi efectuată.

Produsul este predat clientului sau unei persoane terțe care o va recepționa și va confirmă primirea produsului în numele clientului semnând documentele de livrare. În cazul în care clientul nu a fost prezent în termenul de livrare la adresa indicată de acesta sau nu s-au asigurat accesul și condițiile necesare predării mărfii în acest termen, magazinul este exonerat de obligăția să de a livra marfă comandată. Clientul își poate reafirmă dorința de a primi marfă și după expirarea termenului de livrare în care nu a fost găsit la adresa respectivă, acoperind toate costurile de a două livrare.

Clientul are dreptul de a returna produsul comandat în cazurile în care:
– produsul livrat în mod evident nu corespunde comenzii;
– produsul a fost deteriorat în timpul transportului.

În cazurile menționate mai sus, clientul poate cere că marfă livrată să fie înlocuita cu una care corespunde comenzii plasate de acesta prin trimiterea magazinului online a unei cereri în scris în acest sens.
Clientul, care este utilizator în întelesul Legii privind protecția consumatorilor, are dreptul, fără a datora compensații sau penalități și fără a da un motiv, să renunțe la contractul încheiat returnând produsele (exceptând produsele personalizate, respectiv comenzile ferme) în termen de 7 (șapte) zile lucrătoare începând cu dată primirii produselor. În cazul în care clientul renunta la contractul încheiat în termenul stipulat anterior, acesta trebuie să trimită magazinului online o declarație de renunțare la contractul încheiat și să returneze produsele integre, complet ambalate și cu toate documentele atașate, inclusiv, dar nu numai, cu instrucțiunile de utilizare, etc., fără defecte interioare sau exterioare, în ambalajul original, costurile de livrare fiind suportate de client. Declarația de renunțare trebuie trimisă la adresa de email: office@sculedemana.ro . Magazinul online se obligă să returneze întreaga suma plătită de client nu mai târziu de 21 zile lucrătoare de la dată la care clientul și-a exercitat unul din drepturile sale de renunțare.

Clientul se obligă să compenseze SC STEFANCLAYT SRL. pentru toate daunele, costurile și indemnizațiile pentru servicii de avocat care au rezultat din neexecutarea culpabilă a obligațiilor sale stipulate în prezențele Condiții generale.
Datele cu caracter personal comunicate de client nu vor fi făcute publice conform Legii de protecția datelor cu caracter personal și Codului de procedura fiscală.

Aceste Condiții generale intră în vigoare la dată de 15 SEPTEMBRIE 2011. SC STEFANCLAYT SRL. își rezervă dreptul de a le modifică în orice moment, publicând în același timp modificările respective pe site-ul www.sculedemana.ro , împreuna cu o notificare privind publicarea acestora. Modificările ulterioare în Condițiile generale nu afectează relațiile contractuale dintre client și SC STEFANCLAYT SRL., pentru comenzile plasate anterior acestor modificări.